2021-Budapesti képzések-SUBROSA

2021 programajánló

ONE BRAIN gyakorlónapok:

2021. február 13.
2021. június 19.
2021. december 5.


ONE BRAIN kineziológus képzés:

  • One Brain 1-2.       2021. április 14-18. (szerdától-vasárnapig) 5 nap
  • One Brain 3.          2021. június 3-6. (csütörtöktől-vasárnapig) 4 nap
  • One Brain 4.          2020. szeptember 9-11. (csütörtöktől-vasárnapig) 4 nap

ONE BRAIN előképzettséget igénylő mini tanfolyam:

(One Brain 1-2. előképzettség szükséges a tanfolyam elvégézéséhez)

Bőség tanfolyam:

  • 2021. február 27. szombat (Tízmilliószoros nap)
  • 2021. október 16. szombat

Írói blokkok oldása tanfolyam:

  • 2021. február 28.

“Az időn kívül”  2 napos tanfolyam:

  • 2021. május 8-9.
  • 2021. november 23-24.

ÖRÖK-SÉG  2 napos tanfolyam:


Előképzettséget NEM igénylő ONE BRAIN nyilvános mini tanfolyamok:

(Előképzettséget nem igénylő tanfolyam. Mindenkinek aki jobban szeretné ismerni magát, a motívációit és szeretne tudatosabban élni, kiaknázni a lehetőségeit.)

Attitűdök oldása:

Tervezés alatt

Mire fókuszálsz?:

  • 2021. július 31. szombat

Előképzettséget NEM igénylő 1 napos tanfolyamok:

(Előképzettséget nem ígénylő tanfolyam. Mindenkinek aki jobban szeretné ismerni magát, a motívációit és szeretne tudatosabban élni, kiaknázni a lehetőségeit.)

Egyéniségünk arcunk tükrében:

Tervezés alatt

TestvérsorSrend:

  • 2021. szeptember 25. szombat

Az egyes tanfolyamokról bővebben itt található információ:

ÚJ TANFOLYAMOK

One Brain tanfolyamok

Egyéniségünk arcunk tükrében • Arcelemzés

TestvérsorSrend


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

Tanfolyamokról röviden:
 
Előképzettséget nem igénylő tanfolyamok:
 
Egyéniségünk arcunk tükrében (1 napos)
Velünk született természetes sajátosságunk, hogy kutatjuk, fürkésszük az arcokat, hiszen az első benyomás ez alapján alakul ki a másikról. Vajon milyen mértékben mutatja meg az arc, hogy kivel van dolgunk? Vajon ki néz vissza a tükörből?
 
Attitűdök oldása  (1 napos)
Az a célja, hogy minél többet visszaszerezzünk saját tekintélyünkből az által, hogy oldjuk azokat az attitűdöket, amelyek mások elvárásaiból fakadnak. Önbizalom erősítésre arra, hogy újra felfedezd saját magad, hogy a sok hagymahéj alatt megtaláld valódi személyiségedet. 
 
Mire fókuszálsz  (1 napos)
Eléred a céljaid? Az általad gondolt gondolatok kinyúlnak, hogy elérjék és elhozzák neked azt, ami állandóan az eszedben jár?  Ezen a tanfolyamon feltárjuk, hogy mi az a múltbéli blokk, ami miatt nem éred el azt, amit már régóta szeretnél.
 
Stressz nélkül a tanulás  (1 napos)
Azoknak akik szeretnék hatékonyabbá tenni a tanulást, ki akarják hozni magukból a legjobbat feleléseknél, dolgozatoknál, vizsgákon. Valamint azoknak a szülőknek is, akik szeretnének hatékonyabb segítséget nyújtani gyermekeiknek a tanulásban.
 
 
Kineziológiai előképzettséget igénylő tanfolyamok:
 
Bőség  (1 napos)
A tanfolyamon oldjuk a bőséghez kapcsolódó korlátozó hitrendszereket, mint pl. “a pénz nem boldogít”, “a pénz büdös”, “semmire sincs időm”… 
A bőségben élni, túlmutat az anyagi lehetőségeken. Bőségben élni azt jelenti, hogy megengeded magadnak, hogy megéld az életed. Szabadságod ad ahhoz, hogy egészségben, kreatívan élj.
„AZ IDŐN KÍVÜL” (2 napos)

Amikor már túl vagyunk a múltban történt események oldásán, betekinthetünk a jövőnk alakulásába is. Korprogresszióban nagyon sok stressztől, félelemtől, betegségtől, balesettől óvhatjuk meg az embereket, de legalábbis enyhíthetünk ezeken a fájdalmakon. Bepillanthatunk a saját magunk és az Univerzum lehetőségeibe és megteremthetjük végre az áhított jövőt.

ÖRÖK-SÉG (2 napos)
Eric Bene 12 parancsolatára épülő tanfolyam. A tanfolyam alatt megnézzük, hogy mi a te sorrended és aszerint oldjuk amire szükséged van.

 

FÉLTÉKENYSÉG, IRIGYSÉG
Ez a tanfolyam a versengésről szól. Arról, hogy nem vagy elég jó, hogy mindig van olyan akit csodálhatsz, akire irigy lehetsz, akire féltékeny lehetsz. A féltékenység birtoklásvágyból fakad. A féltékenységgel saját magad korlátozod VÁLASZTÁSI szabadságodat. Fájdalmat okoz, félelmet, haragot, gyűlöletet vált ki.
A FÉLTÉKENYSÉG kishúga az IRIGYSÉG. együtt megakadályozzák, hogy tudatában légy, ki is vagy valójában.

 
Gyerekoktatói (Békás) tanfolyam-CSAK Miskolcon  (2 napos)
Kineziológia III-as szint végzettséggel rendelkezők megtanulhatják, hogyan tartsanak gyerekeknek Békás gyerektanfolyamot. 
 
A gyerekeknek szóló Békás tanfolyam a tanulási nehézségekhez tanít korrekciókat, amelyekkel jobban tudnak koncentrálni, könnyebben tanulnak, és a tanultakat stresszhelyzetben is elő tudják hívni. A tanfolyam során nő az önbizalmuk és a magabiztosságuk.