Előrejelzés-2019. március 25-31.

március 26, 2019 at 11:29 de.

13. hét

Március 25. hétfő

Erős lehet ma az érzés benned, hogy végre vegyék már észre, hogy mennyit dolgozol, milyen jó munkaerő vagy. Vágysz arra, hogy valaki elismerjen. Ha frusztrált vagy, nézd meg, hogy mit tehetnél magadért. Ha nem jelez vissza senki a törekvéseidet illetően, gondold át te magad, hogy mennyit érsz. Nem biztos, hogy mástól értékesebb az elismerés.

Március 26. kedd

Precizitást, odafigyelést igénylő munkákra alkalmas a mai nap. Kitartóan, alaposan tudsz dolgozni. Ha el kell mélyülnöd valamiben csináld ma. Jól végig tudod gondolni a dolgokat, következményeket.

Március 27. szerda

A mai nap az álmodozásról, az érzésekről szól. Tengerparti nyaralás? Naaaa, sicc vissza dolgozni.
Ha haladnod kell a tennivalóiddal, érdemes már reggel egy listát írni, mert hajlamos lehetsz a szétszórtságra. Így este elégedetten gondolhatsz 
az elvégzett feladataidra.
Ne lepődj meg, ha ma szívesebben lennél máshol, mint a munkahelyeden.

Március 28. csütörtök

A tegnapi szétszórtság szerencsére már nem annyira jellemző rád. Ma is oda kell figyelned, hogy haladj, de könnyebben megy mint tegnap.

Március 29. péntek

Kényes témákban ma könnyebben megy 

a diplomatikusság. Ügyesen megtalálhatod az utat másokhoz, könnyebben tudod érvényesíteni az elképzeléseidet.

Március 30. szombat

Végre hétvége. Tele vagy energiával. Hajlamos lehetsz túl őszintének lenni. Lehet, hogy nem gondolod komolyan, de megbánthatsz másokat a mondandóddal. Érdemes átgondolni, hogy mit akarsz mondani.

Március 31. vasárnap

Szívesen segítessz másoknak, gondoskodó vagy, könnyebben hallgatod meg a problémáikat. Ha telik a pohár ne várd meg, hogy tele legyen, mert hajlamos vagy ma borítani a bilit.

Az előrejelzés a napi uralkodó energiák tükrében készül. Függetlenül a személyes radixodtól, általános érvényű ötleteket, útmutatást ad, hogy körülbelül képbe legyén mi támogatott az adott napon.

Személyreszabott előrejelzés megrendelése: 
mdudas.anita@gmail.com 
Bővebb infó: www.majsaidudasanita.hu