2019. április 8.-14.

április 11, 2019 at 8:08 de.

Sok szeretettel a 15. heti előrejelzés!
Április 8. hétfő
Kapcsolatépítésre remek nap. Könnyen megy ma a kommunikáció. Ha oda figyelsz, szépen és szelíden tudsz ma fogalmazni, el tudod érni a célodat anélkül, hogy más érdekeit sértenéd. Estére pedig tervezz lazulást.

Április 9. kedd
Optimistán, vidáman indul a mai nap. Tervezz erre a napra megbeszélést, tárgyalást. Sikereket érhetsz el, ráadásul segítőkre is számíthatsz.

Április 10. szerda
Maradt még mára a tegnapi optimizmusból? Jó lenne, mert az energiák inkább lehangoltságot jeleznek. Szikrázhat a levegő körülötted. Főzz egy finom teát és töltekezz fel. Szívesebben mélyedsz el a gondolataidba, de ha kordában tudod tartani, jó kis nap lehet ez.

Április 11. csütörtök
Állj ma bele! Állj ki magadért! Nem húzódhatsz mindig a háttérbe. Kommunikálj egyenesen, őszintén, nyíltan.

Április 12. péntek
Most tudsz előre gondolkodni, tervezni. Határozd meg, hogy mit szeretnél, és tervezd meg lépésről-lépésre. Ma menni fog.

Április 13. szombat
Megérzések szempontjából egy erős nap ez a mai. Figyelj oda jobban az egészségedre és figyelj oda a tested jelzéseire és ne halogass tovább.

Április 14. vasárnap
Figyelj oda rá, hogy mondod. Érzékenyebb lehetsz, és ezzel együtt a környezeted is. Ha szeretnéd, hogy megdicsérjenek, gondold végig, hogy te mennyire osztod bőkezűen a dicséreteket.


Az előrejelzés a napi uralkodó energiák tükrében készül.
Függetlenül a személyes radixodtól, általános érvényű ötleteket, útmutatást ad, hogy körülbelül képbe legyén mi támogatott az adott napon.
Ha azt szeretnéd tudni, hogy az életedre hogyan hatnak az energiák, személyre szóló elemzést itt tudsz rendelni: mdudas.anita@gmail.com