Előrejelzés: 2019. április 15-21.

április 15, 2019 at 6:16 de.

Április 15. hétfő

Elmélkedősebb, filozófikusabb lehetsz és az érzéseid teljesen kiszámíthatatlanok. Mintha egy érzelmi hullámvasúton ülnél. Érzékenységed okán, könnyen megbántódhatsz, de csak akkor ha nem vagy erre tudatos. Ha odafigyelsz a vihar megfogható. Nem feltétlen kell megvárni, hogy kitörjön.  Használd ezt az energiát arra, hogy tervezgess. Ha ma csinálsz napi tervet, jól tudsz haladni.

Április 16. kedd

Ha a tegnapi napot sikerült koncentráltan végigcsinálni, akkor a mai napra már kellő gyakorlatod lesz. Ne lepődj meg, ha a terveid rendre felborulnak. Lehet, hogy jobb lenne nem is tervezni mára, hanem haladni az árral. A boltba mész mindenképpen írd fel amit biztosan meg akarsz venni, mert ma könnyen előfordulhat, hogy minden mást megveszel, csak éppen azt nem amiért elindultál. Érzelmileg még a mai nap is könnyen kibillenhetsz az egyensúlyból.

Április 17. szerda

A mai nap már jóval kiszámíthatóbb az előző kettőhöz képest, bár meglepetésben ma is lehet részed. Ne ragaszkodj, a ragaszkodás kedvéért! Előbb szabadulsz, ha beismered, hogy tévedtél. Bizonyos helyzetekben, jó az ha makacs és kitartó az ember, de nem ma. Ma biztosan hátráltat ha nem engeded el azt amiről te is tudod, hogy a „már csak azért is” elv mentén tartasz ki mellette.

Április 18. csütörtök

Sokkal belátóbb lehetsz, de azért érezheted, hogy a tegnapi kiállásod jogos volt, bár nem kellett volna olyan vehemensen hangoztatni az igazadat. Sokkal diplomatikusabban meg tudod védeni az érveidet és meggyőzhetőbb vagy mint tegnap, pedig az igazságérzeted még mindig elég erős lehet.

Április 19. péntek

Tele lehetsz energiával, optimistán, vidáman indul a nap. Ha jól osztod be az idődet, és nem vállalod túl magad, még végezhetsz is mindennel és elégedetten gondolhatsz vissza a mai napra. Figyelj ma oda az álmaidra. Ha visszatérő, érdemes elgondolkodni a jelentésén. 

Április 20. szombat

Fontos lehet ma, hogy a hagyományokhoz ragaszkodva készülj a húsvétra. Lehet, hogy nem mindenben, de valamiben biztosan megjelenik ez az érzés. Ha még nem szereztél be mindent, van még rá lehetőséged. Úgyis benned van ma a mozgás. Szívesen mozdulsz ki, sőt nehezen ülsz ma meg a fenekeden. Tervezz valami kimozdulóst társasággal, családdal. Húsvét lévén biztosan vannak programok a környezetedben.

Április 21. vasárnap

A mai napra is igaz lesz, hogy mozdulj ki, kirándulj. Lehet, hogy kettősség van benned és mennél és maradnál is. Akár mind a kettő belefér a mai napba.

Az előrejelzés a napi uralkodó energiák tükrében készül. Függetlenül a személyes radixodtól, általános érvényű ötleteket, útmutatást ad, hogy körülbelül képbe legyén mi támogatott az adott napon.

Személyreszabott előrejelzés megrendelése: mdudas.anita@gmail.com 
Bővebb infó: www.majsaidudasanita.hu