Előrejelzés: 2019. április 29.-május 5.

április 28, 2019 at 4:32 de.

Április 29. hétfő
Mára nyugodtan tervezhetsz olyan munkát amihez sok erő és kitartás kell. Úgy érzed majd, hogy tele vagy energiával és mindenre képes vagy. Még a hegyet is elhordanád, ha kell. Mindezt jókedvűen. Légy ma figyelmesebb a szokottnál a közlekedésben!

Április 30. kedd
Ha úgy érzed, hogy régóta kijárna neked egy elismerés, lehet, hogy éppen ma kapod meg. Legalábbis az esély megvan rá. Ha vizsgázol ma, ahhoz is épp a legmegfelelőbb a mai nap. Ha tudsz tervezni előre, akkor jelentőségteljes tárgyalást is érdemes erre a napra időzíteni.

Május 1. szerda
Pont jó az idő egy piknikelős napnak. Olyan visszatekintős, hogy mi volt áprilisban. Ne rohanj ma sehova, olyan dolgokat tervezz amiket ráérősen, nyugiban tudsz csinálni, ha ki akarod aknázni a mai nap energiáit. Emellett érdemes figyelni az álmaidra. Üzeneteket hordozhatnak.

Május 2. csütörtök
Szeretnéd tudni, hogy mi rejtőzik benned? Szeretnéd tudni az okát a hangulatingadozásaidnak? A mai nap éppen arra alkalmas, hogy kutakodj egy kicsit ez ügyben. Ha jól a mélyére nézel a dolgoknak, megtalálhatod a benned lapuló kincset. Figyelj ma rá, hogy ne vállald túl magad.

Május 3. péntek
Ha tegnap elindultál a kutakodás útján, akkor ez a nap még mindig alkalmas arra, hogy rágyere dolgokra magaddal kapcsolatban. Ha nem, akkor is izgat ma, hogy mi miért van körülötted, benned. Egyszerűen érteni akarod. Ma nem fogadod el válasznak, hogy „mert csak”, és ráadásul az igazságnál kevesebbel nem is éred be.

Május 4. szombat
Állj ki ma magadért, ha van olyan helyzet az életedben, aminél régóta érzed, hogy nem mehet így tovább. Próbálj higgadt maradni és húzd meg a határaidat. Végtére is ez a te életed, vagy nem?

Május 5. vasárnap
Ma még megvan a lehetőséged arra, hogy kiállj magadért, ha tegnap úgy érezted, hogy nem akarsz vitát, veszekedést. Nem kell, hogy az legyen, ha nem hagyod, hogy a fejedre nőjön az ügy. Hajlamos vagy a mindent elmosó érzelmi kitörésre. Nem érdemes megvárni. Jelezd ha valami nem tetszik.

Az előrejelzés a napi uralkodó energiák tükrében készül. Függetlenül a személyes radixodtól, általános érvényű ötleteket, útmutatást ad, hogy körülbelül képbe legyén mi támogatott az adott napon.

Személyreszabott előrejelzés megrendelése: mdudas.anita@gmail.com
Bővebb infó: www.majsaidudasanita.hu