Előrejelzés: 2019. október 28-november 3

október 25, 2019 at 3:29 du.

Október 28. hétfő
Jang Föld Kutya

Legfőképpen a biztonságra törekvés vezérli a napot. Nehezen mozdulsz ki a komfortzónádból és képes vagy belemeredni szituációkba. Úgy érezheted, hogy egyedül hagytak a nehézségeiddel. Ennek az lesz az üzenete, hogy meg tudod oldani egyedül is, ne várj mások segítségére. Mondhatjuk, hogy a mai nap egy önbizalom erősítő nap, ha nekiállsz és csinálod amit kell.

Alkalmas a nap barátkozásra, művészi tevékenységek végzésére, elvonulásra.

Október 29. kedd
Jin Föld Disznó

A stabilitásra, kiszámíthatóságra az igény még ma is nagyon erős. Szétszórtság, makacsság jellemzheti a mai napot, egy kis bizonytalansággal megspékelve. Szeretnéd, ha ez a nap rólad szólna. Délutánra megnő a vágy benned a mozgásra, nehezebben ülsz egy helyben, így ha jövős-menős elintéznivalód van azt inkább a nap második felére időzítsd.

Alkalmas a nap kapcsolatépítésre, főként délután utazásra, tervezgetésre.

Október 30. szerda
Jang Fém Patkány

Ma már határozottabnak érzed magad. A szétszórtság még mindig jellemző lehet, de sokkal könnyebben tudod kordában tartani. Nehezebb feladatoknak is könnyebben állsz ma neki, érzed magadban az erőt, hogy végre megcsináld. Váratlan segítség is érkezhet, nyugodtan számíthatsz rá.

Alkalmas a nap kapcsolatépítésre, mélyebb beszélgetésekre, tervezgetésre, mert reálisabban tudod látni, mint tegnap a dolgokat. 

Október 31. csütörtök
Jin Fém Bivaly

Megnövekszik a vágy benned, hogy észrevegyenek, hogy meghalljanak, hogy felfedezzék benned a rejtett képességeidet. Csillogtasd meg a tudásodat, hogy észrevegyék mi rejtőzik benned. Még jellemző, hogy vágysz a stabilitásra, a kiszámíthatóságra. 

Alkalmas a nap művészi tevékenységek végzésére, utazásra.

November 1. péntek
Jang Víz Tigris

Elmélyülős, filozofálgatós nap a mai. Szívesen hallgatsz régről családi történeteket, időzől el számodra fontos emberek társaságában, szívesen merengsz az élet dolgain. Benned van a jövés-menés, de mindezt nyugodt, kényelmes formában teszed ma meg.

Alkalmas a nap hosszú távú tervek indítására, hosszú, beszélgetős vagy merengős sétákra, családi találkozókra, utazásra. 

November 2. szombat
Jin Víz Nyúl

Még mindig szívesen időzöl mások társaságában, sőt kimondottan kedveznek az energiák a kapcsolatok fenntartására, építésére. Érdemes a hétvégét úgy szervezni, hogy meglátogathass olyan családtagokat, barátokat akik fontosak a neked. Lehetsz révedező, álmodozó, visszavonuló a saját világodba. Igyekszel megfelelni az elvárásoknak, betartani a szabályokat.

Alkalmas a nap kapcsolatok megújítására, kapcsolatok építésére, ismerkedésre.

November 3. vasárnap
Jang Fa Sárkány

Ma már inkább arra vágysz, hogy otthon legyél. Erős benned az igény a megszokott környezetre, helyre, emberekre. Tervezz mára igazi otthonülős, vasárnapi ebédes, olvasgatós, filmnézős napot. 

Alkalmas a nap művészi tevékenységek végzésére, lezárásokra. Könnyebben el tudsz hagyni olyan szokásokat amiről azt gondolod, hogy ideje már letenni.

Az előrejelzés a napi uralkodó energiák tükrében készül. Általános érvényű ötleteket, útmutatást ad, hogy körülbelül képben legyén mi támogatott az adott napon, de a személyes radixod befolyásolhatja, hogy nálad mit hoz.

Személyreszabott előrejelzés megrendelése: mdudas.anita@gmail.com 
Bővebb infó: www.majsaidudasanita.hu

Születésnapi ajándék: Ha abban a hónapban rendeled meg az elemzésedet amikor születtél, 20% kedvezménnyel ajándékozlak meg.