Előrejelzés: 2019. november 4.-10.

november 2, 2019 at 6:51 de.

November 4. hétfő

Jin Fa Kígyó

Bizonytalansággal indul a hét és látszólag szelíd energiákkal. Olyan mintha a te hátadon fát is lehetne hasogatni, de ez csak egy darabig megy így. Muszáj neked meghúzni a határokat, mert hajlamos vagy rá, hogy túl sokad adj, majd mártírszerepben sajnáltasd magad. Figyelj a kommunikációdra, mert egyébként a nap támogatja a pirosmasnis csomagba kötött mondanivalókat.
Alkalmas a nap pénzügyi, üzleti dolgok intézésére, utazásra.

November 5. kedd

Jang Tűz Ló

Tele vagy energiával, optimizmussal, elfogadással. Ha van olyan elméleted, terved, ötleted amiről eddig azt gondoltad, hogy meredek, ma érdemes előhozakodni vele, mert mások is elfogadóbban, megértőbbek a mai energiák miatt. Ráadásul a meggyőzőképességed is kap egy kis plusz szelet. Mindemellett viszont ragaszkodhatsz a rutinszerű, megszokott dolgokhoz. Alkalmas a nap új dolgok indítására, ismerkedésre.

November 6. szerda

Jin Tűz Kecske

Mára tervezd azokat a dolgokat amiket szeretnél elhagyni az életedből, szeretnéd befejezni. Lehet ilyen egy hosszan ívelő feladat lezárása is. Minden olyan támogatott ami változást hoz az életed azon területein ahol már nem érzed jól magad.
Alkalmas elengedésre, változtatásra, lezárásra.

November 7. csütörtök

Jang Föld Majom 

Ez a nap a határaid feszegetéséről szól. Ha egyébként is ügyed, hogy rugalmassabb legyél, akkor a mai napi események éppen azért érkeznek, hogy erre tanítsanak, főleg ha nagyon önfejű és makacs tudsz lenni és nehezen viseled a hirtelen változásokat. Időnként ki kell lépni a komfortzónádból ahhoz, hogy megtudd mire vagy képes. Alkalmas a nap nehéz döntések, elhatározások, meghozására, olyan feladatok végzésére amihez fizikai erő is szükséges, illetve elhatározás. Segítő energiák vesznek körül.

November 8. péntek

Jin Föld Kakas

A nap végére elégedett lehetsz magaddal és a telsejítményeddel, abban az esetben ha nem a lustaság győz, hanem erőt veszel magadon és csinálod amit kell. Még akkor is, ha úgy érzed, hogy te ehhez kevés vagy. Lehet, hogy a tükör előtt is többet töltesz, hogy kihozd magadból a maximumot, mert ma nagyobb az igény benned, hogy csinos legyél.
Alkalmas a nap kapcsolatépítésre, találkozók szervezésére, üzleti ügyek intézésére.

November 9. szombat

Jang Fém Kutya

Nyugis napnak nézünk elébe az energiák tekintetében. Ha nehezebb ténykedést tervezel mára, arra is alkalmas a mai nap, de ha kényelmesen töltenéd, azt is megteheted. Érdemes megosztani a napot, hogy mind a kettő beleférjen.

November 10. vasárnap

Jin Fém Disznó

Szétszórtság jellemezheti a mai napot. Sokkal jobban kell koncentrálnod, ha összeszedett akarsz maradni. Igényed van a szép dolgokra, belül és kívül is. Lehet ez a lakás csinosítgatása, és lehet az a tudásod, kompetenciád fejlesztése is.
Alklamas a nap önfejlesztésre, önismeretre, önképzésre. Lakberendezésre, tervezgetésre, utazásra, kapcsolattartásra, kapcsolatépítésre.


Az előrejelzés a napi uralkodó energiák tükrében készül. Általános érvényű ötleteket, útmutatást ad, hogy körülbelül képben legyén mi támogatott az adott napon, de a személyes radixod befolyásolhatja, hogy nálad mit hoz.

Személyreszabott előrejelzés megrendelése: mdudas.anita@gmail.com 
Bővebb infó: www.majsaidudasanita.hu

Születésnapi ajándék: Ha abban a hónapban rendeled meg az elemzésedet amikor születtél, 20% kedvezménnyel ajándékozlak meg.