Előrejelzés: 2019. november 11-17

november 8, 2019 at 11:31 de.

November 11. hétfő
Jang Víz Patkány
Érzelmes nappal indít a hét. Lesznek olyanok akikre úgy, hogy nagyon érzékenyek lesznek, másokat viszont nem visel meg annyira. Szétszórtság is várható, könnyebben elkalandozhat a figyelmed, ha nem figyelsz rá, hogy mit akarsz minden áron elvégezni ezen a napon. Ajánlott a lista készítése. Mindemellett az átlagosnál jobban érdekelnek az okok, így hajlamos vagy beleveszni a részletekbe. Nagyon erősen működnek a megérzések. Érdemes figyelni rájuk.
Alkalmas a nap kapcsolatépítésre, kapcsolat fenntartására, tervezgetésre, álmodozásra.

November 12. kedd
Jin Víz Bivaly
Még mindig lehet számítani érzékenységre, szétszórtságra és még a mai napra is érdemes listát írni az elvégzendő feladatokról. Főként, mert hajlamossá tesz a mai nap a halogatásra, feladatok tologatására. Lehet, hogy szívesebben töltenéd a napot a jövő tervezgetésével.
Alkalmas a nap utazásra, tervezgetésre, a délelőtt jövés-menésre, ügyintézésre, a délután pihenésre.

November 13. szerda
Jang Fa Tigris
Mereven ragaszkodhatsz ma azokhoz a dolgokhoz amiben hiszel. Ameddig biztos vagy abban, hogy az érdekeidet szolgálja állj ki mellette, de ha nem, nyugodtan változtass rajta. Szívesen törődsz ma másokkal, de jó néven veszed azt is, ha ma mások törődnek egy kicsit jobban veled a megszokottnál. Alkalmas a nap ötletelésre, utazásra, olyan tevékenységekre ahol a gondoskodást, odafigyelést meg tudod élni.

November 14. csütörtök
Jin Fa Nyúl
Nem állítanám, hogy ma tele leszel határozottsággal, így ha lehet, fontos döntéseket ne ma hozz meg. Nagyobb az igény benned, hogy észre se vegyenek ma. Viszont ma kellően rugalmas tudsz lenni, ha úgy állsz neki a napnak. Van akire ez jól hat, van akit pedig frusztrálni fog, ha a nap folyamán gyorsan kell alkalmazkodni a változásokhoz.
Alkalmas a nap utazásra, sportolásra, baráti beszélgetésekre, olyan tevékenységekre amihez kell a rugalmasság.

November 15. péntek
Jang Tűz Sárkány
Optimista hangulatban indul a nap, de a tegnapi ragalmasság már tovább is szált. Ma sokkal inkább arra vágysz, hogy kiszámítható, biztos dolgok történjenek veled. De legalább megvan a kellő optimizmusod hozzá, hogy minden a te érdekedet szolgálja, azért történik. Erős segítő energiák jellemzik a mai napot, így számítani lehet rá, hogy váratlanul oldódnak meg problémák.
Alkalmas a nap utazásra, ügyintézésre.

November 16. szombat
Jin Tűz Kígyó
Lesz egy pár nap ebben a hónapban amikor úgy érzed, hogy az érzelmeidet nem tudod kordában tartani. A bolhából is hajlamos vagy elefántot csinálni. Javaslom, hogy fokozottan figyelj, hogy ne törj ki, hanem számolj el 10-ig, mielőtt véleményt nyilvánítanál. Sok kellemetlenségtől megmented magad. A kommunikációban arra figyelj, hogy próbálj meg pontosan fogalmazni. Az energiák mindenkire hatnak, így mások is érzékenyebbek lehetnek a szokásosnál. Még ma is erősek a segítő energiák.

November 17. vasárnap
Jang Föld Ló
Lesz akinek pihenős lesz a mai nap, mert arra vágyik, lesz aki kirándulni szeretne, mozgalmas napot tervez magának. Aszerint, hogy mi az igényed, arra lesz alkalmas a mai nap, de jobban örülsz ma neki, ha a tervek szerint alakul. Fontos döntések meghozatalára nem alkalmas, de tervezgetésre igen. Főként olyan dolgok tervezgetésére ami pénzzel kapcsolatos. Akár egy vállalkozás pénzügyi tervei, akár a családi költségvetésé.