Előrejelzés: 2019. november 18.-24.

november 15, 2019 at 6:06 du.

November 18. hétfő

Jin Föld Kecske

Ez a nap egy kicsit arról szól, hogy elgondolkozz az életeden. Tarts egy kis önvizsgálatot, nézd meg, hogy mi miért van az életedben. A nap hátulütője a halogatás, feladatok tologatása lehet.

Alkalmas a nap szellemi tevékenységek végzésére, tervezgetésére, kapcsolatépítésre, rendrakásra ami inkább a belső dolgokat érinti.

November 19. kedd

Jang Fém Majom

Akarat az lesz a mai napban, érzékenységgel fűszerezve. Érdemes figyelni rá, hogy ne legyél nagyon önérzetes, és inkább számolj el tízig, mielőtt reagálsz. Ha az energiákat jól használod, az akaraterő arra lesz jó, hogy eltervezett dolgokat be tudj fejezni. 

Alkalmas a nap fizikai, nehezebb fizikai tevékenységek végzésére, kapcsolatépítésre. 

November 20. szerda

Jin Fém Kakas

Intellektuálisan erős nap, a tudásról szól. Vagy azért mert lehetőséged van megmutat, hogy mit tudsz, vagy azért mert benned születik meg az az igény, hogy továbbfejlődj. Szólhat még a külsőségekről, a kinézetről is. Jelentkezhet igény benned, hogy többet mutass meg magadból.

Alkalmas a nap a külső és belső megújulásra, kapcsolatépítésre, utazásra, fontos tárgyalásokra, megbeszélésekre. 

November 21. csütörtök

Jang Víz Kutya 

Ma mindenképpen legyen egy listád, ha szeretnéd eredményesnek érezni magad és szeretnél végezni a feladatokkal. Döntéseket ne ma hozz meg és ne mára tervezz fontos megbeszéléseket. Szorítkozz a muszáj dolgokra, délutánra meg tervezz otthonülős, családi estét. 

November 22. péntek

Jin Víz Disznó

Erőteljes koncentrálást igénylő nap. Ha a tegnapi napra az volt az igaz, hogy legyen listád, ma el se indulj anélkül, hacsaknem mindegy, hogy mi valósul meg a mai napon. Ha bírod a változásokat és megteheted, sodródhatsz is az árral. Legyél ma körültekintő. Mindemellett alkalmas a nap olyan tevékenységekre amiben aprólékos részletességgel kell belelátnod, utazásra.

November 23. szombat

Jang Fa Patkány

Makacs lehetsz és konok, valamint érzékeny. Vágysz a gondoskodásra. Segítik az energiák azt, hogy jobban beleláss a részletekbe, fogékonyabb vagy az összefüggésekre, könnyebben átlátod a dolgokat. Mozgásra, utazásra, kapcsolatépítésre remek a mai nap. 

November 24. vasárnap

Jin Fa Bivaly

A hét legnyugisabb napjára lehet számítani. A hét után mindenkinek jól fog esni egy kis pihenés. Lehet benne egy kis jövés-menés, de nagyobb lesz az igény arra, hogy pihenéssel teljen a nap. Ha teheted, kényelmesre tervezd a mai napot. Hagyj időt mindenre, ne szervezd túl magad, és hagyd meg a lehetőséget a változtatásra. Lehet a mai nap döntéseket hozni a jövőre vonatkozóan.

Az előrejelzés a napi uralkodó energiák tükrében készül. Általános érvényű ötleteket, útmutatást ad, hogy körülbelül képben legyén mi támogatott az adott napon, de a személyes radixod befolyásolhatja, hogy nálad mit hoz.

Személyreszabott előrejelzés megrendelése: mdudas.anita@gmail.com 
Bővebb infó: www.majsaidudasanita.hu

Születésnapi ajándék: Ha abban a hónapban rendeled meg az elemzésedet amikor születtél, 20% kedvezménnyel ajándékozlak meg.