Előrejelzés 2019. december 9-15.

december 8, 2019 at 9:14 de.

December 9. hétfő

Jang Fém Sárkány

Az egyébként is erős energetikai naphoz, érkezik egy kis plusz erő. Így a mai napra érdemes olyan tevékenységeket tervezni, amik nagy erőkifejtést, kitartást igényelnek, akár fizikai, akár szellemi szinten. A napot még áthatja a megértés, optimista, elfogadó szemlélet és még pluszként segítő energiák is támogatnak minket. Ha a maximumot akarnád kihozni a mai napból, még a megérzéseidre is bátran hallgathatsz. Vizsgázóknak a mai nap remek alkalom, hogy megmutassák a tudásukat egy kis hátszéllel megtoldva.

December 10. kedd

Jin Fém Kígyó

A szabály a mai napra, hogy annak segíts aki kéri, és azt amit kér. Megcsillogtathatod a tudásodat, hogy mennyire okos, szép, ügyes vagy, de ezt azon a platformon tedd ahol erre kíváncsiak, egyébként önfényezésnek tűnhet. A napot érzelmi kilengések jellemezhetik, erre érdemes figyelni. Számolj el tízig vagy gondold át, hogy az érzéseid mennyire „valósak”. A segítő, támogató energiák még ma is velünk lesznek.

December 11. szerda

Jang Víz Ló

Ha gyakoroltad tegnap a tízig számolást, ma könnyebb lesz, de ma valószínűleg húszig kell számolnod ahhoz, hogy a helyzet súlyához mérten tudj reagálni és ne toldd túl. Ha nem készülsz fel a mai napra, érzelmi cunamiként élheted meg (főként azok akinek a képletében tűz és víz elem van). Lehet nagyon impulzív és euforikus, és lehet nagyon szentimentális attól függően, hogy éppen milyen élethelyzetben vagy. Segítő energiák még mindig támogatnak minket. Alkalmas a nap kommunikációs félreértésekre, romantikus találkákra, szakításra, őszinte beszélgetésekre de itt figyelni kell, hogy ne ragadjanak el nagyon az érzelmek.

December 12. csütörtök

Jin Víz Kecske

Még mindig az érzelmeké a főszerep és még mindig érdemes tudatosan kezelni azokat. Felfokozottan érkezhetnek az életünkbe. Magas szinten megértő és empatikus tusz lenni, alacsony szinten azt érezheted, hogy minden összeesküdött ellened. Kivezetheted az energiát úgy, ha másra figyelsz és segítesz másnak emelkedni azzal, hogy megértő és szenzitív vagy rá és a problémájára. Alkalmas a nap tervezésre, szellemi munkák végzésére, álmodozásra, romantikára.

December 13. péntek

Jang Fa Majom

Szerencsére a mai napra elvonulnak az érzelmi felhők, de legalábbis nem lesz annyira erős a hatása mint az elmúlt 3 napban. Makacsság, konokság, egyenesség, őszinteség jellemzi a napot, mellette erős lesz a tettvágy is benned.  Alkalmas a nap tanulásra, megbeszélésekre, döntések meghozatalára, kitartást igénylő feladatok végzésére.

December 14. szombat

Jin Fa Kakas

A mai nap igazán alkalmas arra, hogy megmutasd mit tudsz. Érdemes ma csinosnak lenni, mert ma a külső is számít, az első benyomás. Segíti a kommunikációt a mai nap, így vizsgázáshoz éppen jól jönnek ezek az energiák. Légy együttműködő, diplomatikus, visszafogott, rugalmas, kompromisszumkész.  Alkalmas a nap kapcsolatok építésére arra, hogy megcsillogtasd a tudásodat, megmutasd mi van benned.

December 15. vasárnap

Jang Tűz Kutya

Igazán jó nap a hét levezetésére. Olyan mint amikor a vihar után kisüt a nap és végre élvezheted a napsütést. Elfogadó és jókedvű vagy. Várakozóan és optimistán nézel a jövőbe. Ha a héten nehéznek érezted az energiákat, akkor ma sokkal inkább tudsz úgy lenni vele, hogy mindenre van megoldás. Igényed lehet a társaságra, de délutánra hagyj időt magadnak pihenésre, feltöltődésre.

Az előrejelzés a napi uralkodó energiák tükrében készül. Általános érvényű ötleteket, útmutatást ad, hogy körülbelül képben legyén mi támogatott az adott napon, de a személyes radixod befolyásolhatja, hogy nálad mit hoz.

Személyreszabott előrejelzés megrendelése: mdudas.anita@gmail.com 

Születésnapi ajándék: Ha abban a hónapban rendeled meg az elemzésedet amikor születtél, 20% kedvezménnyel ajándékozlak meg.