Előrejelzés: 2019. december 16-22.

december 13, 2019 at 11:37 de.

December 16. hétfő
Jin Tűz Disznó
Várod már, hogy egy kicsit kizökkenj a mindennapi taposó malomból? Ez a nap még nem igazán az lesz. Viszont jól lehet ügyeket intézni, jönni-menni. Empatikusabb, segítőkészebb is vagy az átlagosnál, de türelmetlenebb is.Könnyen megy ma a kommunikáció, ismerkedés. Lehetsz ma túl érzékeny, hullámzó hangulattal és több energia kell ahhzo, hogy koncentrálni tudj a feladataidra.

December 17. kedd
Jang Föld Patkány
A sok kiszámíthatalanság és változékonyság után, jól jönne egy olyan nap ahol nem teszik próbára, hogy mennyire kezeled jól a rugalmasságot igénylő helyzeteket. Vágyhatsz ma arra, hogy úgy alakuljon a nap ahogy eltervezted. Erre legfeljebb délelőtt van esély, délutánra lehet tervezni olyan programokat ami ügyintézős és szervezést igényel. Bevásárlás, ajándékok beszerzése, készítése, kézműves tevékenységek. Jó ha van egy listád, hogy ne vessz el a sok tennivaló között.

December 18. szerda
Jin Föld Bivaly
Mára megérkeznek azok az energiák amik segítségével egy kicsit le lehet lassulni, ki lehet zökkenni az elmúlt napok rohanásából. Több igényed is lehet arra, hogy egyedül légy, egy kis időt magaddal tölts. Ha lehet, tervezz estére olyan programot amiből fel tudsz töltekezni, ami kikapcsol.

December 19. csütörtök
Jang Fém Tigris
Tele vagy ötletekkel és elhatározással. Már csak azt nem tudod, hogy mindenre mikor lesz időd. A mai napra is jól jön egy lista, hogy a legfontosabb dolgok meglegyenek, aztán ötletelgethetsz kedvedre. Hatékony tudsz lenni, ha odafigyelsz rá, hogy ne aprózd szét az energiáidat.

December 20. péntek
Jin Fém Nyúl
Légy ma csinos, kedves, diplomatikus, diszkrét, azzal mész a legtöbbre. Nézz ma jobban a dolgok mögé, mert ma minden egy kicsit más, mint amire elsőre tűnik. Ha erős vágyódásod van valami és valaki iránt, várd meg a holnapot. Ha még akkor is így érzed érdemes megfontolni. A mai napi energiák hajlamosítanak arra, hogy csillámfényes, vattacukros ködön keresztül lásd amit látni akarsz.

December 21. szombat
Jang Víz Sárkány
Sokkal jobban meg tudnak ma érinteni emberi sorsok mint máskor. Szenzitívebb vagy rájuk, de figyelj, hogy ne vegyél fel minden energiát. Erős az intuíció, hallgass a megézéseidre. Az érzelmi változékonyság még mindig jellemezheti a napot. A téli napforduló ezekkel az energiákkal nem annyira a csöndes visszahúzódást támogatják, mint inkább egy beszélgetős programot. Hosszútávú döntéseket ne ma hozz.

December 22. vasárnap
Jin Víz Kígyó
Nehezen vergődünk ki a változékony napokból, mert a Disznó évhez a Patkány hónap felkorbácsolja a hullámokat. Igazából az egész decemberre igaz az, hogy sok a változás, a mozgás, a jövés menés. Ez alól egy-két nap a kivétel. Viszont ezzel együtt javul a kommunikációs képesség, alkalmas pl. nyelvtanulásra, mert könnyebben érzel rá az ízére, könnyebben állsz neki és szívesebben foglalkozol vele. Segítő energiák támogatják a napot.

Az előrejelzés a napi uralkodó energiák tükrében készül. Általános érvényű ötleteket, útmutatást ad, hogy körülbelül képben legyén mi támogatott az adott napon, de a személyes radixod befolyásolhatja, hogy nálad mit hoz.

Személyreszabott előrejelzés megrendelése: mdudas.anita@gmail.com 
Bővebb infó: www.majsaidudasanita.hu

Születésnapi ajándék: Ha abban a hónapban rendeled meg az elemzésedet amikor születtél, 20% kedvezménnyel ajándékozlak meg.