Előrejelzés: 2019. december 23-29.

december 21, 2019 at 6:05 de.

December 23. hétfő
Jang Fa Ló
Sok ötleted van arra nézve, hogy mit lehetne még csinálni. Kicsit nehezen is adod be a derekadat, ha az áramlat viszont másfelé vinne, de a mai napon nem veszed annyira zokon, mert hiszel benne, hogy jól sülhetnek el a dolgok, ha nem a megtervezettek szerint alakul. Jól esik, ha figyelnek rád, ha megpróbálják kitalálni a gondolataidat. Alkalmas a nap vidám, társasági összejövetelekre, kapcsolatépítésre, kikapcsolódásra, magad és mások kényeztetésére.

December 24. kedd
Jin Fa Kecske
Jószándékú, megértő és kedves vagy ma. Jól veszed az akadályokat, szeretnéd ha jól sikerülne a szentestei vacsi, ha örülnének az ajándékoknak, de nem fogod ma nagyon zokon venni, ha nem minden sikerül töéletesre. Vallod ma, hogy sokkal fontosabb, hogy kivel töltöd az estét, minthogy mivel.
BÉKESSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN ELTÖLTÖTT, MEGHITT KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

December 25. szerda
Jang Tűz Majom
Határozott tervekkel tudsz nekivágni a mai napnak és ehhez plusz segítő energiák is érkeznek, így minden bizonnyal végig is tudod csinálni azokat. Jobban kiállsz ma másokért, de figyelj, hogy túlon-túl nem kell semmibe beleállni. Optimista és vidám hangulatú nap. Figyelj, hogy ne edd magad túl, hajlamos vagy ma rá.
BÉKESSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN ELTÖLTÖTT, MEGHITT KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

December 26. csütörtök
Jin Tűz Kakas
Egy kicsit a külsőségekről szól a mai nap. Figyelsz az apróbb részletekre is, mint pl. a szalvéta színe, elhelyezkedése vagy, hogy hogyan nézel ki. Illik is ez az ünnepi hangulathoz. Mindezzel együtt jól rá tudsz érzékelni mások igényére, rá tudsz hangolódni mások hangulatára és meg tudod nekik adni azt amire szükségük van. Így a díszletet, belső tartalommal is meg tudod tölteni.
BÉKESSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN ELTÖLTÖTT, MEGHITT KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

December 27. péntek
Jang Föld Kutya
Jó egy kicsit pihenni az ünnepi sürgölődés, jövés-menés után. Igényed is van rá, hogy bekuckózz a karácsonyra kapott könyveddel. Feltöltekezésre, pihenésre alkalmas a nap, így ha megteheted, ilyen jellegű napot tervezz magadnak.

December 28. szombat
Jin Föld Disznó
Még ma sem annyira a tettvágy fog hajtani, de azért lehet jövés-menés a mai napban. Lehet, hogy szívesen mész el sétálni, moziba, tervezel családi programot és azt valószínűleg reggel találod ki, hogy mi legyen a program. Ha nem fontos, hogy célirányosan meghatározd, akkor nyugodtan hagyatkozz az érzéseidre és csináld amihez kedved van.

December 29. vasárnap
Jang Fém Patkány
Lehet ma hullámzó a kedves és bár van elképzelésed arról, hogy mit szeretnél, nem biztos, hogy véghez is tudod vinni. Lehetsz szétszórt, lehet hullámzó a kedved. Akarhatsz mindent és semmit egyben. Jellemezhet türelmetlenség, de biztosan jól működnek a megérzéseid. Alkalmas a nap kapcsolatépítésre, beszélgetésre, mindenre ami komunikációval kapcsolatos.