Kínai asztrológia

Gondolázol az életed folyóján vagy raftingolsz, pedig nem is szereted a kihívásokat? Lehet, hogy raftingolsz pedig gondolázhatnál is?

A kínai asztrológia az 5 elem tanára épül. Mindegyik elem egy-egy enrgiát testesít meg. Az öt elem a Fa, Tűz, Föld, Fém, Víz. Mindegyiknek van Jang illetve Jin minősége.
A 12 állatjegy, ami nálunk leginkább ismert, ezeket az energiákat hordozza, így mindegyik állatnak megvan a saját energiaminősége, így pl. a Kutya, Jang Föld minőséget fogja hordozni. Az állatok sorban a következők: Patkány, Bivaly, Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya, Disznó.

Születése pillanatában mindenki 8 energiával érkezik a földre. 4 elem és 4 állat fogja mutatni, hogy milyen energiák segítik az élete során. Ezek lehetnek azonosak, de lehetnek különbözőek is. Ezek kapcsolata mutatja meg az életutat. Az energiák és kapcsolataik által, gyönyörűen kirajzolódik a személyiség. Természetesen nincs két azonos életút, hiszen a körülmények, tapasztalások igencsak eltérőek még abban az esetben is, ha egy családban nőnek fel.

Egy-egy kapcsolódás több életterületet lefed. Az életszakasz és a múlt tükrében a klienssel együtt tudjuk felfejteni azokat a szálakat amik az ő élettörténetéhez tartoznak.

Ez egyfajta önismereti út. Kimondva és rálátva felismeri az ember a cselekedetei mögött húzódó okokat.

A kínai asztrológia NEM JÓSLÁS. Nem tudom megmondani, hogy elvesz e a párod feleségül, fiad vagy lányod lesz, hogy meddig élsz, stb. Azt tudom megmondani, hogy éppen milyen energiák aktívak és azokat mire tudod használni. Mikor, minek van itt az ideje. A döntés, hogy ebből mit hozol ki, minden esetben a tiéd.

Leegyszerüsítve, az elemzéssel, abban tudok segíteni, hogy a képleted alapján megnézzük, hogy mi az amivel érkeztél és mi az ami erősítésre szorul. Aktuális időszakokban a képlet meg tudja mutatni, hogy mi az ami támogatott és mi az ami nem feltétlen.   Nincsenek determinált dolgok, éppen ezért segít azzal, hogy tisztába kerülj az elemzés során, hogy az általad célként kitűzött élet, mennyire “könnyen” vagy nagyobb erőbefektetés árán érhető el.

Bármelyiket is választod, jó ha tudod, hogy mit hoztál hozzá magaddal és mit nem.

Miben tud segíteni:
  • Önismeret esetén: Segít, hogy lásd az erősségeidet, tanulási pontjaidat, elakadásaidat, annak okait.
  • Éves tervezésnél: Az éves elemzésnél az adott év energetikáját beszéljük át, ezáltal az év céljait könnyebb meghatározni.
  • Fontos időpontok meghatározásában: gyermekvállalás, vállakozás indítás, ingatlan eladás, vétel, munkahelyváltás, stb.
  • Kapcsolati, párkapcsolati problémák esetén
  • Életközepi válság esetén
Személyes és online elemzésre is van lehetőség.